Zou je de foto’s van mijn blog willen gebruiken vul dan het contactformulier even in, dan kan ik je een origineel sturen, die je dan uiteraard kan gebruiken met vermelding van mijn naam en website.

maandag 24 oktober 2016

Oktober 2016– Wildlands en Ouwehands

 

Het was afgelopen week een drukke week met een bezoekje aan Wildlands Adventure Zoo Emmen (Dankzij de VIP kaart van de bankgiroloterij 25% korting) en een bezoekje aan Ouwehands dierenpark (gratis kaartjes uit de vriendenloterij)

Het was beide dagen mooi weer de ene dag begon met regenbuien, maar eenmaal in Emmen bleef het droog tot we weer huiswaarts gingen en naar Ouwehands gingen we zondagmorgen in dichte mist.

Beide situaties zorgden ook voor mooi foto licht.

Een paar foto’s van beide dagen.

In Wildlands loop je zomaar te midden van de prairie hondjes, die je zo goed kunt observeren, en je kan erg dichtbij komen om foto’s van ze te maken

Ook kon je de nijlpaarden dit keer goed zien, uiteindelijk wennen alle dieren aan hun nieuwe behuizingen

Er zijn natuurlijk nog veel meer dieren te beleven in Wildlands, je moet de Leeuwen maar eens zien in de Serenga, het immense ijsberen verblijf in Nortica en de indrukwekkende  Olifanten vallei in Jungola. In een volgend blog zal ik daar wat meer foto’s over posten.

En ja zondag waren we in Ouwehands dierenpark. Hoofddoel waren de nieuwe nevelpanters, maar die zaten nog in hun binnen verblijf om aan hun nieuwe huis te wennen waren die nog niet buiten. Maar ook in Ouwehands Direnpark is voldoende te zien. Denk aan het berenbos, de witte leeuwen, de pelikanen, ijsberen en gorilla’s.

Deze foto van deze tijger in het herfstlicht en tussen de herfstbladeren wil ik daarom graag met jullie hier delen.

En wat dacht je van deze Neushoornvogel, zie hoe prachtig het licht  zijn vederpak doet glanzen en glitteren.

Geen opmerkingen: