Zou je de foto’s van mijn blog willen gebruiken vul dan het contactformulier even in, dan kan ik je een origineel sturen, die je dan uiteraard kan gebruiken met vermelding van mijn naam en website.

vrijdag 21 november 2014

Safaripark Beekse Bergen Hilvarenbeek, Opa dag met Henk, Thomas en Berry

Wat is het toch mooi om een dagje naar Safaripark Beekse Bergen te gaan. Wat is het fantastisch dat te mogen doen met twee ventjes die dit voor het eerst beleven en volledig uit hun dak gaan. Wel gisteren 20 november was de dag Opa, Henk en Thomas hadden Opa dag en gingen naar het Safaripark, en natuurlijk wilde Berry dan ook wel mee. Al vroeg op pad en om kwart over tien waren we in het park. Eerst naar het Kakhuis en daarna gelijk de auto safari doen. Wat heerlijk stil was het je kon volledig op eigen tempo door het park en wat waren de dieren toch allemaal dichtbij. Leeuwen, wilde honden, cheetas, kamelen, herten, runderen en als hoogtepunt een giraffe die even de auto kwam proeven. Het enthousiasme golfde van de achterbank door de auto en opgegeven moment zaten beide kereltjes in de kofferbak tegen het achterraam geplakt om vooral maar alles goed te zien.

2014 (c) Henk de Nijs<br />Safaripark Beekse Bergen HENI_2014-11DSC_8925_594

Nadat we de auto safari hadden gedaan zijn we eerst een lekker saucijzen broodje gaan eten en een drankje gaan nuttigen, Cola, Optimel, Warme Chocomel met slagroom. Na eerst nog een rondje langs het Kakhuis zijn we de tweede etappe gestart.

De wandelsafari voert je langs een mooie route met Leeuwen, Cheetas Tijgers, Vogels en Gorilla´s naar het nieuwe verblijf van de Krokodillen en de Nijlpaarden. Het was lekker rustig dus konden we allen erg goed bekijken het duurde ongeveer een uurtje voor we het krokodillen huis bereikten. Daarna toch weer even een drankje en een appelflap even naar het Kakhuis en de route weer vervolgd, langs apen, tapirs, okapis, maleise beer, rode panda, olifanten en bavianen. Verder tref je in het park nog zebra´s breedlipneushoorns en heel veel vogelsoorten. Het was inmiddels half vier en tijd om naar huis te gaan, maar niet voordat we de auto safari nog een keetje hadden gedaan.

Toen was het toch wel tijd om naar huis te gaan. Opa´s mooiste beloning was de vraag van de achterbank “Opa dat gaan we toch wel meer doen he?”

Hieronder een kleine foto impressie. Ongetwijfeld zal ik in een volgend blog hier nog op terug komen.

HENI_2014-11DSC_8996_665HENI_2014-11DSC_9047_716 

HENI_2014-11DSC_9140_809HENI_2014-11DSC_9181_850 HENI_2014-11DSC_9236_905

Geen opmerkingen: