Zou je de foto’s van mijn blog willen gebruiken vul dan het contactformulier even in, dan kan ik je een origineel sturen, die je dan uiteraard kan gebruiken met vermelding van mijn naam en website.

maandag 15 december 2014

Winterdip? Een oude foto is ook een foto

Nee hoor geen winterdip. Maar nu dat het weer wat minder is en met de feestdagen in  december, ga je wat minder naar de dierentuinen dan gewoonlijk. Op het programma van dit jaar staat nog dierenpark Nuenen en Allwetter Zoo (Münster D). Ik denk dat 1 van de twee de jaargrens overschuift.

Maar niet getreurd, ik heb natuurlijk foto’s zat om meerdere blogs te vullen. Zoals Berrie altijd zei “Een oude koek is ook een koek”", geldt dat wat mij betreft ook voor foto’s. Dus ik heb nog een paar leuke foto’s uitgezocht en ik hoop dat jij dat ook zult vinden.

juni_2012_100_ZOOAMF

Zoals deze pauw, die mij met zijn mooie ritselende verenpracht trachtte te imponeren. Of wat denk van deze prachtige gazelles. Zie de mooie ronding in hun hoorns, die zijn zo groot dat zij een groot deel van hun lichaam kunnen beschermen tegen de aanvallen van roofdieren

 juni_2012_003_ZOOAMF

Goede dingen bestaan altijd uit drie en ik heb een enorm zwak voor stokstaartjes, dat verklaart de keuze van de derde foto.Op de foto zie je ook meteen waarom hij stokstaartje wordt genoemd. Het staartje fungeert als steun (een stokje) waarmee hij zijn lijf zo mooi stabiel kan houden. Zo kan hij langer op zijn poten staan en de omgeving beter in de gaten houden, zonder zich druk te maken dat hij zal omvallen.

juni_2012_316_ZOOAMF

Geen opmerkingen: